Despre

Ma numesc Bogdan Ariasu si sunt nascut in anul 1987 in Bucuresti. Sunt pasionat de tot ceea ce inseamna internet, cu care am luat contact din primii ani de liceu, odata cu popularizarea retelelor de cartier. Marturie stau zilele si noptile pierdute in jocuri ca World Of Warcraft, Dota, Fifa si Hearthstone. Pe lista pasiunilor as mai trece si sportul, in particular fotbalul si tenisul, pokerul, muzica de calitate de la hip-hop la cea electronica si nu in ultimul rand scrisul. Consider ca diferenta dintre bun si foarte bun o fac ambitia, disciplina si perseverenta, si totodata ca prin munca si sacrificiu totul este posibil.

Ce este www.recomand.net?  Un site de recomandari de produse si servicii din diferite domenii, pe care le-am folosit, folosesc sau le voi folosi. Tot aici veti gasi si articole in care voi prezenta subiecte de actualitate din sfera politica, economica sau sociala.

Care este scopul www.recomand.net? De a oferi cititorilor informatii si sugestii privind achizita de produse sau servicii. “Suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine” este motto-ul care ma ghideaza atunci cand trebuie sa cumpar, sa inlocuiesc sau sa repar ceva. Nu de putine ori am regretat mai devreme sau mai tarziu cand am cumparat vreun produs sau am apelat la un serviciu fara a ma documenta inainte.

In incheiere sper ca articolele si informatiile ce vi le voi oferi sa se dovedeasca utile si sa va ajute atunci cand veti avea nevoie.

Source: pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *