Cel mai bun aspirator sub 500 de lei. Silențios, puternic și eficient.

Aspiratorul iubitei mele se apropie de finalul existenței sale. Totuși este vorba despre un aspirator vechi de peste 7 ani care și-a îndeplinit sarcinile cu brio, iar acum este nevoie de un model mai nou, mai eficient și mai performant.

Astfel că am primit misiunea, deloc ușoară, de a găsi cel mai bun aspirator fără sac sub 500 de lei care să întrunească următoarele condiții:

  • putere de aspirare cât mai mare;
  • eficiență energetică A sau A+;
  • nivel de zgomot cât mai redus;
  • capacitate de colectare cât mai mare;

Cu aceste criterii în considerare și folosind filtrele de căutare de pe eMag am reușit să găsesc 3 modele de aspiratoare din care iubita mea va alege urmașul aspiratorului căzut la datorie pe care vi le voi prezenta în ordinea descrescătoare a prețului.

Aspirator fără sac Bosch BGC2U230

Începem cu cel mai scump aspirator, modelul Bosch BGC2U230, care costă 529,99 de lei. Deși depășește ușor bugetul alocat, mie mi se pare un aspirator foarte atractiv din următoarele puncte de vedere:

  • tehnologia unică SensorBagless;
  • este ultra compact și ușor de depozitat datorită greutății reduse de 4,7kg;
  • motorul inovator HiSpin cu pale aerodinamice și flux de aer perfect calibrat pentru îndepărtarea eficientă a prafului, cu consum de energie redus;
  • filtru igienic HEPA lavabil, ideal pentru persoanele care suferă de alergii.

Puterea de 700W, nivelul zgomotului de 79db și capacitatea de colectare de 1,4 litri sunt specificațiile tehnice ale acestui aspirator pe care îl consider o alegere excelentă.

Aspirator fără sac Electrolux ESPC71DB

Aspiratorul fără sac Electrolux ESPC71DB impresionează prin faptul că este unul din cele mai silențioase aspiratoare aflate pe piață și dispune de filtru igienic Clean Air Filtration precum și de sistemul de golire EasyEmpty.

Prețul de 499,99 de lei și specificațiile sale tehnice: putere – 650W, nivel zgomot – 72db și capacitate colectare de 1,4 litri îl recomandă drept unul din cele mai eficiente și performante aspiratoare pentru bugetul de 500 de lei.

Aspirator fără sac Rowenta Compact Power RO3786

Am ajuns la ultimul model de aspirator fără sac: Rowenta Compact Power RO3786. Performanța de top în aspirarea pe suprafețe dure, emisia de praf și eficiența energetică fac din acest aspirator o alegere excelentă și pentru cei mai exigenți clienți. Mărturie stau cele aproape 1000 de review-uri cu o medie de 4,51.

Motorul cu consum scăzut de energie de 750W, cele două niveluri de filtrare, recipientul ușor de curățat precum și extracția rapidă și eficientă a firelor de păr de animale reprezintă alegerea potrivită pentru stăpânii de animale de companie și nu numai.

Poate că este puțin gălăgios (nivelul zgomotului de 79db) și vine dotat cu un recipient de colectare de doar 1,5 litri, dar accesoriile pentru blana animalelor și pentru spații înguste și prețul de 469,80 de lei fac din aspiratorul fără sac Rowenta Compact Power un competitor puternic în topul nostru.

Concluzie

Toate cele 3 modele de mai sus reprezintă o alegere foarte bună indiferent de exigențele și pretențiile cumpărătorilor. Aspiratoarele fără sac prezentate mai sus sunt modele de o calitate foarte bună ce vor reuși să facă procesul de aspirare mai rapid și mai eficient.

Personal, înclin spre modelul Rowenta Compact Power datorită faptului că întotdeauna am avut parte de o experiență foarte bună cu electrocasnicele Rowenta, indiferent de tipul acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *