iPhone SE2 (2020)

Anuntat pe 15 aprilie si asteptat de ani buni de catre fanii Apple, noul iPhone SE, este disponibil in oferta celor de la eMag la precomanda si va fi livrat incepand cu data de 1 Mai.

iPhone SE2 este un telefon de 4,7 inch, dotat cu procesor Apple A13 de ultima generatie, 3GB RAM, camera de 12 MP si cu o baterie de 1821 mAh.

Se adreseaza in principal celor ce-si doresc un telefon bazat pe sistemul de operare iOS, de dimensiuni reduse, cu performante foarte bune si cu o durata de viata de cel putin 3 ani. Designul si carcasa sunt similare cu iPhone 8, iar procesorul este acelasi de pe iPhone 11.

Am observat un val de critici venit din partea fanilor Android care considera ca pretul noului iPhone SE nu este justificat de hardware-ul acestui telefon, insa ceea ce le scapa din vedere acestora este faptul ca sistemul de operare iOS este cel mai stabil si fara sa exagerez incomparabil cu orice varianta de Android, fie ca vorbim despre Samsung, Huawei, Google sau Xiaomi.

“Once you go iPhone, you never go back”

Fara sa fiu fanboy, in momentul in care te obisnuiesti cu iOS si observi cat de simplist, dar in acelasi timp eficient, este sistemul de operare cu greu iti vine renunti la produsele Apple.

Am avut ocazia sa folosesc pentru o perioada de un an si jumatate un laptop MacBook Pro aparut in anul 2014 si am fost uimit de calitatea atat a componentelor cat si a sistemului de operare pentru un laptop vechi de 4-5 ani.

Desi la inceput am fost sceptic in privinta specficatiilor care se puteau regasi pe un laptop pe care il puteam cumpara la jumatate de pret, pe masura ce utilizam acest laptop am observat ca software-ul si suportul tehnic este motivul pentru care produsele Apple sunt la mare cautare in ciuda pretului piperat.

Revenind la iPhone SE2 acesta este disponibil in 3 variante de capacitate de stocare: 64GB, 128GB si 256GB si in 3 variante de culori: rosu, negru si alb.

Pretul incepe de la 2400 de lei pentru varianta de 64GB si ajunge la 3300 de lei pentru cea de 256GB.

Specificatiile complete ale telefonului sunt urmatoarele:

Eu mi-am comandat varianta de 64GB pe negru si abia astept primele zile ale lunii Mai pentru a-mi fi livrat si in cele din urma sa inlocuiesc actualul telefon, un iPhone 6, a carui durata de viata a bateriei a fost principalul motiv pentru care am decis sa achizitionez noul telefon al celor de la Apple.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *