Idei de cadouri pentru Secret Santa

Ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul anului. Luminitele si decoratiunile specifice Craciunului au impanzit intreg orasul, aglomeratia din trafic a ajuns la cote maxime, iar pe chipul oamenilor se reflecta numai bucurie si generozitate. Ce frumos!

Source: pexels.com

In ultimii ani, cu precadere in multinationale, dar imediat adoptat de mai toti angajatii, indiferent de locul de munca, a aparut jocul Secret Santa. Acesta presupune ca toti colegii de birou, echipa sau departament care doresc sa participe, evident, sa-si noteze numele pe o bucata de hartie. Apoi toate biletelele sunt amestecate intr-un bol, cutie sau palarie si extrase pe rand de fiecare participant, insa fara a divulga numele scris pe biletelul extras, iar respectivul va trebui sa-i cumpere un cadou persoanei extrase. Pentru a preveni cazurile in care Gigel ii cumpara Maricicai un cadou de 200 de lei si primeste de la Lacramioara o bricheta de 20 de lei, de obicei se stabileste un buget de bun simt pentru Secret Santa.

Source: pexels.com

M-am gandit sa vin in ajutorul vostru si sa va recomand cateva idei de cadou potrivite pentru Secret Santa care sa se incadreze in limita a 100 de lei.

Cana de Craciun cu stickere – 43 lei

Caseta luminoasa de interior – 79 lei

Patura cu maneci si buzunar – 83 lei

Cana termosensibila – 75 lei

Joc Turnul cu shoturi – 65 lei

Instalatie de lumini LED – 35 lei

Papuci de casa pufosi – 53 lei

Tabla autoadeziva pentru desen – 48 lei

Ceas de birou – 39 lei

Ceas de perete – 57 lei

Desigur ca mai sunt sute de idei pentru un cadou inedit de Secret Santa care sa starneasca hohote de ras la birou si nu ar trebui sa va opriti la recomandarile mele, dar cel mai bun sfat pe care vi-l pot da e sa va ocupati din timp de acest cadou pentru a evita aglomeratia si haosul ce va cuprinde intregul oras in zilele ce urmeaza. Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *