Camera Video Auto a devenit o necesitate

Zilele trecute mergeam pe Bulevardul Gheorghe Sincai catre statia de metrou Timpuri Noi si am vazut la masinile parcate pe trotuar, practica folosita de multa vreme in zona si fara sa incurce in vreun fel pietonii, ba un stergator smuls, ori oglinda retrovizoare data peste cap sau chiar rupta din suport. Indiferent daca masinile parcate neregulamentar perturba sau nu circulatia pietonilor, consider ca razbunarea pe bunul celui in cauza nu este deloc o solutie, ci se poate apela la Politia Locala care teoretic ar trebui sa-si faca datoria. Cei care totusi recurg la astfel de gesturi, se bazeaza pe faptul ca doar in rare cazuri ei sunt prinsi asupra faptului, identificati ulterior pe baza camerelor video din zona,in cazul in care exista, si astfel trasi la raspundere pentru daunele provocate.

Un alt fenomen ingrijorator pentru posesorii de autovehicule care a luat amploare in ultima vreme este gasirea masinii in parcare lovita fara ca autorul sa fi lasat vreun bilet in care sa-si recunoasca fapta. Pagubitii raman sa-si repare masina pe propria cheltuiala, iar vinovatii sunt in cele mai multe cazuri de negasit. Totodata incidentele in trafic s-au inmultit considerabil si de cele mai multe ori cel gasit vinovat nu este si cel raspunzator pentru producerea accidentului.

Cea mai buna solutie pentru cazurile de mai sus o reprezinta achizitia si instalarea pe autoturismul personal a unei camere video auto.

Care sunt criteriile de care trebuie sa tinem cont atunci cand achzitionam o camera video auto?

  • Sa includa tehnologia WDR (Wide Dynamic Range) sau HDR (High Dynamic Range).
  • Sa filmeze bine noaptea.
  • Sa aiba un unghi de filmare cat mai larg, de cel putin 130°.
  • Sa fie usor de montat si demontat din suport.

Mio Technology este o companie din Taiwan infiintata in 2002 care produce dispozitive mobile de navigatie, printre care si camere video auto. Camerele video auto produse de Mio sunt apreciate de cei care le-au achizitionat pentru calitatea si fiabilitatea lor si reusesc sa ofere solutii pentru toate bugetele.

In cele ce urmeaza as dori sa va recomand cea mai buna camera video auto de pe piata la momentul actual, dupa raportul pret-calitate.

Source: mio.com

Camera auto Mio MiVue 786, caci despre ea este vorba, poate fi achizitionata de la eMag la pretul de 619,99 lei, fiind redusa la momentul redactarii acestui articol cu 22%. Pachetul contine un manual de instructiuni, un incarcator auto, un suport pentru parbriz si desigur camera auto. Mio MiVue 786 suporta carduri de memorie microSd cu capacitate de pana la 128GB.

Ce stie sa faca camera auto Mio MiVue 786?

  • Wifi si GPS integrat
  • Ecran tactil de 2,7″
  • Senzor optic Sony de cea mai buna calitate
  • Inregistrare Full HD 1080p la 30fps
  • Lentila wide de 140 de grade
  • Sisteme de avertizare: camere de supraveghere, in caz de coliziune frontala, in caz de parasire involuntara a benzii de rulare si impotriva oboselii.
Filmare pe timp de zi
Filmare pe timp de noapte

Camera MiVue 786 este usor de utilizat. Introduce-ti un card microSD, conectati-o la sursa de alimentare a autovehiculului, iar in momentul cand porniti motorul, camera va incepe sa inregistreze.

Conexiunea WiFi pentru transfer rapid, fara cablu, GPS-ul incorporat pentru inregistrarea locatiei si a vitezei, finisajele de calitate si greutatea de doar 100 grame fac din Camera Mio MiVue 786 una din cele mai bune camere video auto de pe piata si o alegere excelenta in cazul in care doriti sa achizitionati una pentru dumneavoastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *