Review Philips Bodygroomer 5020/15

A mai trecut o editie Black Friday si singurul produs pe care mi l-am dorit si pe care l-am si cumparat a fost aparatul de tuns corporal Philips BG5020/15. Pretul a fost de 149,99 lei redus cu 40% fata de pretul initial, iar daca sunteti in cautare de un aparat de tuns corporal foarte bun il gasiti in oferta celor de la eMag la pretul de 161,59 lei.

Am dat comanda vineri de dimineata si am optat pentru ridicare personala din cadrul unui oficiu postal, astfel ca sambata la orele pranzului, aparatul ajunsese la oficiul postal. Un punct bonus pentru cei de la eMag cu privire la serviciul de livrare, in ciuda nebuniei tipice Black Friday.

Din varii motive, abia luni am intrat in posesia coletului si mai mult manat de curiozitate, l-am si testat. Inainte de toate sa va prezint continutul pachetului.

Asadar, avem aparatul de tuns propriu zis, manerul destinat pentru zonele mai greu accesibile, 3 piepteni cu atasare prin clic (scurt, mediu si lung) si incarcatorul. A venit complet descarcat si desi pe pagina producatorului aflam ca incarcarea completa dureaza 60 de minute, in 30 de minute era complet incarcat led-ul verde oprindu-se din clipit.

Cum tunde Phlips BG5020/15 ?

Dupa cum am mentionat, l-am testat mai mult din curiozitate, si in ciuda faptului ca firele de par erau scurte si destul de rare, aparatul a facut o treaba foarte buna. Probabil cel mai bun lucru este ca nu ciupeste si nu agata firele de par. Poate fi folosit fara nici un fel de grija si in zonele mai delicate, varfurile rotunjite fiind de o calitate superioara.

Fata de aparatul de tuns pe care il foloseam pana de curand, este mult mai eficient, desi acest lucru s-ar putea datora si faptului ca este nou. Daca la cel vechi ma plictiseam de cate ori eram nevoie sa trec cu aparatul prin aceeasi zona, Philips BG5020/15 se descurca excelent.

Inca nu am folosit manerul pentru ingrijirea spatelui, insa pot spune ca odata fixat aparatul in accesoriu, acesta ramane fix si il puteti folosi fara grija ca in timpul utilizarii acesta se va desprinde ori va aluneca din maner.

Recomand cu tarie acest aparat de tuns corporal, in primul rand datorita raportului pret-calitate foarte bun. Pentru un aparat de tuns de 150 de lei face o treaba excelenta si tunde mult mai bine, mai eficient si mai rapid ca alte aparate dintr-o game superioara de pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *