Echipament pentru sala

O greseala pe care o fac persoanele ce-si doresc sa mearga pentru prima oara la o sala de fitness este de a supraestima importanta echipamentului si astfel ajung sa aloce o suma impresionanta de bani. Indiferent ca alegem un tricou de 20 de lei ori unul de 100 de lei, vom arde acelasi numar de calorii si nu vom fi in nici un fel limitati de la a ne atinge telul pe care ni l-am propus.

Nu cred ca exista persoana care sa nu fi auzit si vizitat cel putin o data cel mai mare retailer de articole sportive de pe piata, Decathlon. Indiferent de sportul practicat si de nivelul la care ne aflam,fie incepator, intermediar sau avansat, la Decathlon gasim de la articole de imbracaminte si incaltaminte pana la articole de pescuit, placi de surf sau caiace. Preturile foarte bune si varietatea de produse sunt motivele pentru care Decathlon este liderul pe piata de echipamente sportive din Romania.

decathlon.ro

Revenind la echipamentul pentru sala, consider ca cel putin pentru inceput nu trebuie sa alocam o suma foarte mare de bani, mai importante fiind ambitia si motivatia noastra de a merge constant la sala si de a urma cu strictete programul de antrenament impus.

Pentru 3-4 antrenamente pe saptamana avem nevoie de cel putin 3 randuri de echipament compus din: sort, tricou si sosete.

Pe langa cele de mai sus eu va recomand sa va cumparati si cel putin doua prosoape, un bidon pentru apa ori pentru shake-ul proteic de dupa antrenament si o geanta sau rucsac.

Daca pana acum lucrurile sunt simple si alegerile sunt influentate strict de bugetul alocat si preferintele fiecaruia, in privinta adidasilor trebuie sa tinem cont de doua aspecte foarte importante. Indiferent de tipul de activitate fizica practicata la sala, fie mers pe banda ori ridicatul de greutati, avem nevoie de incaltari adecvate care sa fie comode si sa ofere stabilitate piciorului pentru a preveni orice fel de accidentare. Astfel ca pentru incaltaminte trebuie sa probam mai multe perechi de adidasi pana ii gasim pe cei in care ne simtim cel mai bine.

Cea mai importanta calitate a echipamentului sportiv atunci cand pasim intr-o sala de sport este sa fie curat, atat din respect pentru noi cat si pentru ceilalti. Nimanui nu-i pasa de brandul pe care il afisam si progresul nostru este influentat doar de ambitia, motivatia si perseverenta noastra. Asa ca pretul articolelor sportive necesare pentru mersul la sala de fitness nu ar trebui sa fie o piedica pentru nimeni, indiferent de suma de bani de care dispunem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *