Teapa marca Altex

Ca tot vorbeam aici de practicile inselatoare ale magazinelor online in preajma Black Friday, astazi e randul Altex sa vina cu o oferta de nerefuzat:

La o simpla cautare pe price.ro vedem cum de fapt pretul real al placii video nu este de 2300 de lei, asa cum sustin cei de la Altex, ci cuprins intre 950-1100 de lei :

Astfel ca reducerea reala in oferta celor de la Altex este de maximum 200 de lei, si nu de 1400 de lei cum pretind acestia. O inselatorie de marketing practicata din ce in ce mai des de magazinele din Romania pentru a induce in eroare mai ales pe cei cu cunostinte minime despre produsele respective si a-i face sa cumpere impulsiv datorita reducerii incredibile si nemaivazute. De ce o fac? Simplu, pentru ca autoritatile din domeniu amendeaza foarte rar si cu sume infime in proportie cu profitul lanturilor de magazine asemenea practici.

Sfatul meu este sa fiti foarte atenti in perioada urmatoare la orice fel de reduceri practicate de marile magazine si sa faceti o munca temeinica de informare privind pretul real a ceea ce urmeaza sa cumparati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *