Ce serviciu de gazduire sa aleg?

In momentul in care am decis sa incep acest proiect, unul din primele aspecte pe care a trebuit sa le pun la punct a fost serviciul de hosting. Cunostintele mele fiind minime despre acest subiect a trebuit sa apelez la recomandarile de pe internet tinand cont de urmatoarele criterii:

  • Bugetul – am fost constient ca la inceput traficul va fi redus si astfel nu ar trebui sa investesc o suma mare pentru un serviciu de gazduire mai mare, cel putin pentru inceput.
  • Suportul tehnic – am ales un serviciu romanesc atat datorita faptului ca in cazul unor defectiuni sau probleme mi-ar fi mai usor sa contactez echipa de suport cat si interfatei in limba romana, simpla si intuitiva, un mare plus pentru un client fara prea multe cunostinte despre acest domeniu.
  • Review-urile si parerile celorlati clienti – poate cel mai important criteriu dupa ce facem orice achizitie/alegere/decizie ar trebui sa fie acesta. Am citit doar lucruri bune despre Hostico.ro, iar comentariile celor ce au folosit serviciile lor s-au declarat general multumiti de calitatea acestora.

Dupa ce am trecut in revista toate cele de mai sus, am decis sa aleg pachetul de gazduire Personal Midi de la Hostico.ro, spatiul alocat de 5GB si certificatul SSL oferit gratuit considerandu-le suficiente pentru nevoile mele la inceput. In momentul in care traficul de pe site va creste constant voi trece la un pachet superior, cei de la Hostico.ro oferind solutii potrivite atat pentru un blog personal cat si pentru o afacere online.

De ce Hostico.ro ?


+10.000 Clienți Mulțumiți

Încă de la începutul activității prestate,
Hostico a reușit să pună la dispoziția cliențiilor servicii de WebHosting la cele mai înalte standarde, cu prețuri competitive pe piața românească. Relația furnizor – client a fost mereu pusă în prim plan, orice feedback recepționat fiind utilizat constant la îmbunătățirea serviciilor.

Migrare Site Gratuită

Indiferent de pachetul achiziționat și perioada de facturare aleasă,
Hostico îți pune la dispoziție servicii de migrare complet gratuite. Pe parcursul migrării, operatorii tehnici vor monitoriza constant integritatea și securitatea informațiilor transferate, astfel vei fi lipsit complet de orice grijă.

Servicii Ultra-rapide

Precum celebra zicala americană, “Time is money”, fiecare sutime contează, iar noi la
Hostico suntem pe deplin conștienți de acest fapt. Numeroasele servere de ultimă generație și monitorizările permanente vor asigura viteza corespunzătoarea pentru un website modern.

Asistență Live NonStop

Indiferent de momentul ales, cu
Hostico ai parte de asistență tehnică profesională. Experiența dobândită pe parcursul anilor de activitate, au dus direct la dezvoltarea repertoriului de probleme rezolvate, astfel posibilitatea de a exista o situație cu care nu ne-am confruntat până acum este una foarte redusă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *