Hello world!

Pentru ca primul post este intotdeauna cel mai dificil de scris il voi inlocui cu un scurt Q&A in care veti afla ce se doreste a fi acest site, despre ce produse si servicii veti gasi informatii si nu in ultimul rand cine sunt eu.

  1. Ce este www.recomand.net ?  Un site de recomandari de produse si servicii din diferite domenii, pe care le-am folosit, folosesc sau le voi folosi. Aici veti gasi informatii despre electronice, electrocasnice, produse de mobilier si nu numai.
  2. Care este scopul www.recomand.net ? De a oferi cititorilor informatii si sugestii privind achizita de produse sau servicii. “Suntem prea saraci pentru a cumpara lucruri ieftine” este motto-ul care ma ghideaza atunci cand trebuie sa cumpar, sa inlocuiesc sau sa repar ceva. Nu de putine ori am regretat mai devreme sau mai tarziu cand am cumparat vreun produs sau am apelat la un serviciu fara a ma documenta inainte.
  3. Cine sunt eu ?       Un tip de 31 de ani, din Bucuresti, pasionat de internet, sport, tehnologie si statistici. Recent am achizitionat un apartament si am trecut prin chinurile amenajarii si mobilarii, prilej cu care am dobandit experiente pe care doresc sa le impartatesc cu voi.

In incheiere sper ca articolele si informatiile ce vi le voi oferi sa se dovedeasca utile si sa va ajute atunci cand veti avea nevoie.

Source: www.pexels.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *